krpan in druščina postani član

Naslov teme: Kar tako

2805  18.10.2019 - 12:41h / Ostalo / Avtor: mimica / 261 / 5

Ojla,

Nekaj mi skoz govori, da se vam moram javiti…pa ne vem kaj bi vam povedala. No, ja v službi je kar nekaj novic, nekaj pretresljivih, nekaj manj pretresljivih, ampak preživeli bomo! Najnovejše stanje je približno takole: šef se je malo skuliral ker so pri njih noseči in ga skoraj nikoli ni v pisarni. Jutranje popadke in izpade ima, ampak je veliko lažje če nas nadere preko telefona, kot pa v živo. Zadnjič ga je čistilka Fani zašpecala, da sestavlja sezname za *odstrel*, da je norel zakaj ob 16 ur ni več nobenega  v službi… vseh pet bo frčalo na Zavod (verjetno na Zavod za zaposlovanje) Oplaaa, peta na seznamu je njegova žena, ki je bye the way nikoli ni v službi… tukaj je naredil lapsus, prisežem! Še dobro, da ona tega ni slišala. Če bi, bi potem on visel v službi, kar je za nas navadne zemljane moteče. Kar naprej nekaj zahteva, potem pa se jezi, da smo počasne; stoji nam za vratom in s štoparico šteje vknjižbe in nikakor mu ni jasno kako, da 50 prejetih računov ne moremo sfolgati u osmih urah… mimogrede pozablja na izdane račune, ki jih je malo morje, pa knjiženje TRR , pa DDV… no brez veze da naštevam, itaq veste koliko časa izgubimo za pripravo dokumentacije in koliko časa pre-visimo  na edavkih. Zdaj edavki ne štekajo, ampak vam odkrito povem, da pri pregledu ekartic dobim alergijo na avtomatsko čiščenje. Sem razmišljala, če bi bilo pametno zaradi tega obiskati zdravnika, pa sem sama pogruntala zdravilo, ki se v latinščini imenuje: non aperire. Vi pa, če se vam ljubi popravljati, kljukati, raziskovati, izvolite! Pred nami je vikend, naredite si ga da bo lep in prijeten, s kljukanjem ali brez.

 

Lp, mimica

Extra - 18.10.2019 - 13:41

Mimica, tudi vam prijeten, službeno brezdelen vikend. :-)

Sara - 18.10.2019 - 22:02

Mimica, Vi ste carica:) 
 

F.r.a.n.j.a. - 18.10.2019 - 23:01

Tu pa tam pa  tudi mi "stari" klepetalci radi odpremo  naš priljubljen  forum in kaj napišemo.Lepo, da si se oglasila in na hudomušen način opisala delovni dan, predvsem v oddelku računovodstva.
Ja to avtomatsko čiščenje gre pa tudi meni na živce. 
Lp in lep vikend.
 

Lana - 21.10.2019 - 07:26

Razmišljam če bi pri nas doma tudi vpeljala "avtzomatsko čiščenje"? Ker jaz mam dosti tega da sem abonirana za pospravljanje, likanje... moram vprašati na FURS kako to gre?
 

Ciara - 21.10.2019 - 11:35

Avtomatsko čiščenje = izguba casa in živcev.