krpan in druščina postani član

Naslov teme: Pohvala

1311  03.04.2019 - 09:08h / Ostalo / Avtor: Norma / 102 / 2

Jaz pa moram pohvaliti zaposlene na FURSU.

Ko delaš davčni obračun so res vse številke zasedene, vendar lahko dobiš odgovor po mailu, oziroma pogledajo kaj si oddal in če je pravilno to samo  potrdijo.  Ko pričakaš svetovalca  je to končna zadeva, saj so strokovni, prijazni in natančno ti povedo, kaj narediti. Vsi postopki so tudi  natančno navedeni v priročnikih razpoložljivih na strani FURS-a. 

Moram povedati, da imam v zadnjih dveh letih  in stikih z različnimi referenti samo pohvalne izkušnje, tako v Ljubljani kot v Kranju. 

živa - 03.04.2019 - 10:10

Tako bi itak moralo biti....žal po mojih izkušnjah ni....odgovor po e-pošti se ponavadi dolgo, predolgo čaka....v marsičem bi se lahko izboljšali. Če bi mi v privatnem sektorju delali na njihov način, bi bili kmalu brez strank.

F.r.a.n.j.a - 03.04.2019 - 20:58

Ker v času oddaje obračunov nisem dajala komentarjev na temo "ne dela", "zopet ne dela" ...ipd, se bom pa zdaj pohvalila (malo vražje vernosti ne škodi, ha, ha,..). Brez problemov sem oddajala, meni so e-davki delali, tako podnevi, kot ponoči, tudi počasni niso bili. Imam sigenco in Windows 10. Je to "krivo"?

Na računalništvo se ne spoznam, za to imam računalničarja, ki mesečno pregleduje računalnike ter  ureja, da vse teče nemoteno.

Lp