krpan in druščina postani član

DAVČNI BIROKRATSKI BEBCI IZ OZADJA (15.01.2014)

 

roko - 16.01.2014 - 08:49

Se popolnoma strinjam. Sedaj bo armada davčnih uslužbencev pregledovala poslane rek-e (ki jih bodo mimogrede poslala "vestna podjetja", ker tista, ki bodo še naprej izplačevala na roko, itak ne bodo poročala), nato pa pri "sumljivih" (bog ve, kaj bo merilo) naredila pregled (po možnosti bo prišel visoko usposobljen carinik) in nato oglobila tiste, ki še nekako delamo v okvirih naše zakonodaje, kolikor ji pač lahko sledimo. Ja, spet je potrebno preusmeriti tarčo z velikih smrdečih rib na male ribice. Bojim se, da pri nas ni ne volje, še manj pa interesa po zajezitvi sive ekonomije, pajdaškega kapitalizma, korupcije. Ker(skoraj) nihče ni kaznovan, ker nadzorniki ne odgovarjajo za svoja dejanja, ker..... Zakaj smo slovenčki tiho prikimali premierki (ki zna????!!!!), ko je razglasila 5 miljardno bančno luknjo, pazi 5 miljardno!!!!, pa smo vsi tiho? Zato, ker večini še gre predobro, vsak nekaj postrani zasluži, pa vsak ima povsod neke zveze, pa....Ne vem, kaj naj rečem, še manj, kako to rešiti. Ker dokler "raja" ne bo vstala, rešitve ni!

pikica - 16.01.2014 - 12:00

O, jaz pa vem kaj je za storiti; to kar dela Bratuškova in kar je g. Krpan  že povedal; korupcija je v ravnanjih vlade.

Evidentno je, da koalicijske stranke skrbijo za svoje volivce.(najmanj PS in Desus).Če  mora gospodarstvo kriti   krajo družbenega premoženja, zakaj je ne bi TI, ki so to dovolili; to pa so JU(imajo vse vzvode v rokah,da bi preprečili, ampak je niso ker so kradli NAŠI) in upokojenci. Ha,ha, ravno upokojecni so tisti, ki so skrbeli, da so bili NAŠI od 45. na obasti, ker so jih volili.

In  tukaj je na potezi gospodarstvo, da zapre pipice, ne pa da skrbi za razvoj, sicer se jih ne bomo nikoli rešili.

Dokler glavnina gospodarstva tega ne spozna, bo samo nadaljevanje agonije.

Klepetalka - 17.01.2014 - 08:51

Se strinjam z obema. Slovenski hlapčki smo lepo tiho, pridno plačujemo davke - tisti bebci, ki smo še "pošteni" - ostali, ki so prišli k pameti, pa bodo delavce dali na borzo, sami pozaprli firme in odšli v tujino. In prav je tako. In ko ne bodo imeli več od nikogar vzet, ko ne bo več molznih krav, se bo parazitska golazen požrla od znotraj kot rakava tvorba, ker to naša JU s koruptivnimi politiki tudi je. Samo problem je v tem, ker se bodo še dolgo hranili na račun predragih posojil iz tujine, ki jih nikoli ne bomo mogli vrniti. Pokvarjencem iz EU in svetovni finančni mafiji pa tak položaj najbolj ustreza. Sprašujem se, kje je mladina? Nobenega zanosa, nobenega upora. Kaj so tudi oni podkupljeni ali pa še vedno primerno vzdrževani s strani premožnih staršev? Delavstvo vdano v usodo sklanja glave (razen privilegirancev Štrukljevega resorja in še katerega), mladina je totalno apatična... Gorje tebi, Slovenija, morala bi se zamisliti in bati za svojo bodočnost...