krpan in druščina postani član

SLOVENSKI FINANČNI PEDOFILI (04.11.2012)

 

kratki - 04.11.2012 - 18:18

Kratko, jedrnato in na žalost resnično!

 

...sicer bo prišla le še »trojka« s podporo in v obliki tujih finančnih nekrofilov, ki bodo le substitut za slovenske finančne pedofile.

Klepetalka - 05.11.2012 - 08:25

Pa naj že končno pride "trojka", pa še naj raje tujci pokradejo še tisto malo, kar je ostalo. Zakaj bi kradli samo naši - Janša, Janković, Zidar, Hildica, Bavčar, Šrot, Senica, Golobič, itd. Saj tile našteti so samo proizvodi "tujih finančnih nekrofilov", poslušni učenci... Na žalost pa se je izkazalo, da "priden, nadarjen" učenec vedno prekosi učitelja in to se je pokazalo tudi v tem primeru. Problem je samo v tem, da pa smo mi, pošteni davkoplačevalci in neizbranci "zaspali". Morda smo premalokrat gledali kakšne dokumentarce na temo "štirih jezdecev apokalipse" ali pa je medijska cenzura dovolila, da so takšne teme prišle na naše ekrane vsaj štiri leta prepozno, ko so onkraj luže že zdavnaj skapirali, zakaj se gre. To je tudi še en dokaz, da je samo znanje v povezavi z delom tisto, kar nas lahko potegne iz blata; prej pa se moramo seveda rešiti pokvarjenih nesposobnjakovičev, ki nam zdaj solijo pamet in nas vodijo v mračnjaštvo srednjega veka ter se gredo igrice v stilu lova na čarovnice, čeprav je ta datum že zdavnaj mimo. Očitno smo tudi tu "zadaj"...

Lp.

**** - 15.11.2012 - 19:49

Torej: ukinimo javni sektor, saj ga ne rabimo.....pa bomo lahko tisto, kar ustvarimo, podarili našim "vrlim" politikom in tajkunom, pa sanirali bomo lahko tudi obe naši državni banki....če pa slučajno ne bi bilo dovolj, lahko znižamo še pokojnine......

 

Pa ne mislite, da sem za zadolževanje, samo ne tako pavšalno udrihati po javnem sektorju.....problem je pravzaprav drugje ( čeprav ga je nekaj tudi j javnem sektorju - predvsem v javni upravi....)

Martin Krpan - 16.11.2012 - 08:50

Glavno zlo proračunskega brezna v Sloveniji je javni sektor, tudi v navezavi s korupcijo. Javni sektor rabimo, vendar ne takšnega - potrebna je racionalizacija in učinkovitost.

Pa da ne bom kar tako govoril v "tri dni" - javno zdravstvo (tudi zobozdravnik) je zame "predrago" - ne morem čakati nekaj mesecev ali let, da se "poservisiram", ker je to predrago zame in za moje podjetje, zato hodim koristit vse te storitve v zasebni sektor.

Šolstov je katastrofa. Če osnovna šola še "gre nekako", srednja šola se nagiba k obupu, je fakultetno izobraževanje (z mojega zornega kota) čista katastrofa (govorim seveda o družboslovnih vedah!). Da o ostalih stvareh sploh ne pišem ... npr. o javni upravi, katero omenjate, o sodstvu sem se že tako izkašljal v blogu (tisti zadetki na sodiščih pa so "bedna mizerija").

Zadolževanje pa definitivno pomeni finančno skrunitev te in bodočih generacij davkoplačevalcev!

NELI - 16.11.2012 - 08:40

Menim, da je prav da pride trojka. Zakaj??

Ker Slovenci cenimo vse kar je tujega.

Imamo še eno rešitev,  tri generacije politikov naj gre v pokoj, potem lahko začnemo znova!!!