krpan in druščina postani član

Naslov teme: tistemu, ki ima malo, vzeti še več- koalicija

561  25.01.2012 - 06:56h / Ostalo / Avtor: tina / 48 / 1

Kot so povedali včeraj, je v koalic.pogodbi predvidena obdavčitev prevoza in prehrane. Tore, tistim, ki imajo malo, vzeti še več. Če bomo obdržali zneske povračil na isti ravni, bo zaposleni prejel mesečno cca 30 EUR manj izplačila, kot sedaj. Zvišali naj bi zgornjo davčno stopnji, vendar je meja tako visoko, da tudi poslanci izpadejo iz zvišanja.

Dobički v podjetjih so upadli, kar cca polovico jih ima izgubo, in predvideno bodo znižali davčno stonjo na 15 %.

Torej to znižanje ne bo bistveno vplivalo na prihodke proračiuna, da pa bodo zaposlenim potegnili direktno iz žepa, to pa bo velik učinek (cca 300.00 mesečno x 12)

Virant je bil tako proti povišanju DDV za 1 %, ker bi znašali stroški na gospodinjstvo  cca 30 EUR LETNO, in "minister Gregor pa nič" ob 30 EUR mesečno ! Pa Kahel - ne bomo dovolili poseganja v socialne pravice....

Martin Krpan - 25.01.2012 - 08:28

Predlagam, da se "skulirate". Političnih debat in agitacij tukaj ne bomo dopuščali, predlagamo da se obrnete na spletno stran DESUS-a :) ali politične opcije, ki vam ustreza :)).

Čez 2 uri greste v Martinov smetnjak - tako, da ne boste rekli, da nisem demokratičen, potem pa lahko sprostite vse sile, ki se nabirajo v vas.

P.S. Lahko pa si preberete pri prejšnji temi, katero ste sami oblikovali, kaj si jaz o tem mislim, v smeri objektivnosti pa sem  internetne izdaje Financ skopiral 5 prvih točk koalicije, ki se oblikuje, da si lahko vsak ustvari svoje mnenje.